Prin navigarea pe website-ul www.printerservice.ro vă exprimați acordul cu privire la folosirea datelor stocate de cookies, acesta fiind un acord în sensul articolului 4 (51) din Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Program de afiliere

Programul de afiliere al Printer Service SRL este gratuit și le permite membrilor să caștige bani prin plasare de link(uri) pe siturile lor (care fac reclamă magazinului Printer Service SRL sau unor produse din cadrul acestuia).Afiliații câștigă un anume comision din fiecare comanda facută si finalizată de vizitatorii ce ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor. În prezent , comisionul standard pentru afiliați este de %.

Pentru mai multe informații vizitati pagina de întrebari frecvente sau citiți Termenii și condițiile programului de afiliere.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.