Menu
Your Cart

Detalii livrare

Prin curier rapid termenul de livrare este de maximum 2 zile lucrătoare pentru București si de maximum 3 zile lucrătoare pentru restul țării. Verificarea produselor primite prin firma de curierat rapid se va face în momentul primirii coletului, cumpărătorul putând formula reclamații în prezența curierului, înainte de semnarea primirii coletului. In momentul de față livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid FAN COURIER EXPRES . Firma noastră își rezervă dreptul de a alege orice altă firmă de curierat și de a modifica corespunzător tarifele de livrare, acest lucru urmând a fi menționat în această secțiune.
Comenzile primite după ora 14:00 într-o zi lucrătoare, se consideră primite în următoarea zi lucrătoare. Comenzile primite în zilele de sâmbătă și duminică se consideră primite luni.

Tarife de livrare

Noua grila tarifara este:

EXPEDIŢII ÎN ŢARĂ:

Plicuri: - 19 lei

Colete: - primul kg. - 21 lei

- fiecare kg suplimentar(1-30kg) - 3.00 lei

- fiecare kg suplimentar(> 30kg) - 3.00 lei

- km suplimentar - 1 lei


/km în cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor


în care PRESTATORUL are colaboratori.,

EXPEDITII LOCO:

Plicuri: - 18 lei

Colete: - primul kg. - 20lei

- fiecare kg suplimentar(1-30 kg) - 2.00 lei

- fiecare kg suplimentar(>30 kg) - 3.00 lei

Tarifele nu contin TVA.


Livrarea în București se efectuează gratuit pentru orice comenzi plătite prin transfer bancar, dacă valoarea produselor comandate depășește suma de 3000 ron.

Produsul este momentan fara stock. Introduce-ti o adresa de email mai jos si va vom anunta imediat ce produsul este disponibil.
Nume
Email
Telefon
Comentarii