Oferte speciale

Momentan nu avem oferte speciale.

Accordion module
Despre noi

Suntem un important furnizor de servicii in domeniul IT, in permanenta dezvoltare. Oferim solutii de calitate,consultanta - la achizitia de componente pentru service(imprimante,scanere,plottere ,laptop-uri,servere,diverse echpamente. Suportul nostru tehnic include: - service pentru echipamente periferice - printere si plotter-e Hewlett-Packard ,Lexmark,Samsung,Kyocera-Mita,MiSuntem un important furnizor de servicii in domeniul IT, in permanenta dezvoltare.

Detalii livrare

Prin curier rapid termenul de livrare este de maximum 2 zile lucrătoare pentru București si de maximum 3 zile lucrătoare pentru restul țării. Verificarea produselor primite prin firma de curierat rapid se va face în momentul primirii coletului, cumpărătorul putând formula reclamații în prezența curierului, înainte de semnarea primirii coletului. In momentul de față livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid FAN COURIER EXPRES . Firma noastră își rezervă dreptul de a alege orice altă firmă de curierat și de a modifica corespunzător tarifele de livrare, acest lucru urmând a fi menționat în această secțiune.

Comenzile primite după ora 14:00 într-o zi lucrătoare, se consideră primite în următoarea zi lucrătoare. Comenzile primite în zilele de sâmbătă și duminică se consideră primite luni.

Tarife de livrare EXPEDIŢII ÎN ŢARĂ:

Plicuri: - 16,50 lei Colete: - primul kg. - 18,00 lei - fiecare kg suplimentar - 1,00 lei - km suplimentar - 0,80 lei / km în cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care PRESTATORUL are colaboratori.,

EXPEDITII LOCO: Plicuri: - 12,00 lei Colete: - primul kg. - 15,00 lei - fiecare kg suplimentar - 1,00 lei Returul rambursurilor cu valoare maxima 2500 lei - 10,00 lei + 2%din valoare. Restituire documente (max 500 gr) - 10,00 lei Returul rambursurilor prin virament bancar - 5,00 lei Tarifele nu contin TVA.

Livrarea în București se efectuează gratuit pentru orice comenzi plătite prin transfer bancar, dacă valoarea produselor comandate depășește suma de 3000 ron.

Returnari

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare. Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.